Podawany z cukinią, pietruszką, czosnkiem, chilli, rukolą, pomidorkami koktajlowymi, suszonymi pomidorami.
Podawana z bagietką (mix sałat/krewetki/pomidory koktajlowe/czarne oliwki).
Podawana na serze ricottaz pomidorkami koktajlowymi, suszonymi, rukolą i dzikim miodem (2szt.)
Z puree z selera i sokiem pomarańczowym, puree z buraka podawana z gnocchi i sosem anyżowym.
Sałata rzymska z grillowanym kurczakiem, świeżymi warzywami, jajkiem poche i grzankami.
Sałatka z serem CAMEMBERT w sosie vinegret pomarańczowo-ziołowym z pistacjami, orzechami włoskim, filetem z pomarańcza, granatem, borówką, pomidorkiem koktajlowy.
Wątróbka drobiowa, młode ziemniaki w połączeniu z pieczarkami i kandyzowaną czerwoną cebulą, pomidorkiem koktajlowym oraz z czosnkiem, z sosem demi-glace (esencjonalny i bardzo aromatyczny bulion będącym efektem długotrwałej redukcji wywaru z kości cielęcych, który fantastycznie podkreśla smak pieczonego mięsa).